Activitats que oferim

Excursions                                                                                                                                                                                                       Convivències
Grup de joves
Colònies d’estiu
Campaments d’estiu
Curs de pre-monitor

······················································································································

EXCURSIONS

Les excursions s’ofereixen als nens i nenes de 1r a 6è de primària. Es tracta de marxar un dissabte cada trimestre a algun indret de Catalunya, per tal de caminar una estona i conéixer el nostre entorn. En aquests anys hem anat a Montserrat, hem visitat castells (Burriac, Montsoriu…), hem passejat per Collserola, hem fet cims…

A partir del curs 2005-06, s’ofereix al juny una activitat sorpresa, on els nens i nenes s’apunten sense saber on aniran ni què faran. S’ofereix només als què han participat en les altres excursions i sortides del curs.

CONVIVÈNCIES

Les convivències són un cap de setmana en una casa de colònies, on partint d’un tema d’interès (la pau, la natura….) es realitzen diverses activitats al seu voltant. Les activitats poden ser jocs, tallers, vetllades, etc. S’ofereixen des de 3r a 6è. Els de 1r i 2n de Primària fen unes convivències al tercer trimestre.

GRUP DE JOVES

El grup de joves es troba els divendres a la tarda i amb un equip de monitors realitza activitats enfocades als nois i noies d’ESO. En un principi s’oferia a 3r i 4t d’ESO, però des del curs 2006-2007 comença el grup de 1r i 2n d’ESO. Aquest grup fa sortides d’un dia, de cap de setmana, i tamé campaments al nadal i al setembre (abans de començar l’escola).

COLÒNIES D’ESTIU

Els nens i nenes de Primària (de 1r a 6è) poden gaudir d’aquesta activitat, nou dies (normalment la primera setmana de juliol). Grans activitats enmig de la natura, convivint amb altres nens i nenes de la seva edat. Gimcanes, jocs, excursions… i moltes sorpreses! Ens hem trobat des de follets fins a mags; des d’extraterrestres fins a científics grillats…

CAMPAMENTS D’ESTIU

Fins el curs 2005-2006 els nois i noies de 1r i 2n d’ESO feien uns campaments els mateixos dies que les colònies de Primària, i en el mateix lloc. Activitats adequades a les seves edats, i dormint en tendes. El 2006-2007 es fan unes colònies a Menorca.

CURS DE PRE-MONITOR

Dirigida als nois i noies de 1r de batxillerat, es tracta d’una trobada setmanal on se’ls explica què és l’educació en el lleure, nocions de pedagogia… En definitiva, se’ls prepara per a ser monitors.

Captura de pantalla 2017-11-01 a las 10.25.40 PM

 

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: