Excursions

Alella

La primera excursió del curs era als jardins d’un gran palau. Malauradament, ens vam trobar que un Banc havia comprat el palau i els seus jardins, i ens vam quedar amb un pam de nas. Davant aquest fet, vam baixar fins la plça de la vila, i allà vam intentar recollir signatures per a demanar que els jardins tornessin a ser públics. En vam recollir moltes i les vam lliurar a l’ajuntament d’Alella.
Vam dinar en una pista d’skate, transformant-nos nosaltres mateixos en skates humans. I després ens vam arribar fins la platja on vam poder jugar una bona estona.

Collserola i concert de Macedònia

Quin dia aquell 12 de febrer!
Ens vam trobr al matí i ens vam dirigir cap a Collserola. Allà ens vam distribuir en tres grups, i vam començar l’excursió que ens havia de dur a la Font de la Budellera, tot passant unes proves. Quan ens vam trobar tots allà, vam buscar un tresor amagat que va consisitir en un cofre amb moltes monedes (això sí, de xocolata).
Però teníem ganes de què arribés la tarda, perquè vam tornar a Barcelona i vam anar capa la Catedral, perquè hi havia un concert de Macedònia en motiu de les festes de Santa Eulàlia. Féiem tanta gresca i cantàvem tant que ens van arribar a preguntar si formàvem part de l’espectacle! Déu n’hi do!

Castell de Montsoriu

L’excursió a Montsoriu sempre tindrà un lloc a la història de Món Jove. Aquell dia va néixer una de les preguntes que ens fema les excursions (“Què som? Aventurers o pixamandúrries?) El motiu és molt senzill. Tot pujant cap al castell, ens vam trobar amb dos possibles camins. Per una banda, el camí típic de carro que anava pujant donant voltes i més voltes. I er l’altra banda, un caminet més estretet, entre els arbres, molt més emocionant. Davant d’aquest dilema, vam decidir convertir-nos en aventurers i pujar pel dret.
Una vegada al castell, cal dir que no hi vam poder entrar perquè estava en obres, però això no va impedir jugar al seu voltant.

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: