Campaments d’ESO a El Xalió

El Xalió – 1 a 9 de juliol

L’eix que uniria les activitats que farien aquests dies era el següent: amb l’excusa del naixement d’una nova cadena de televisió, intentaríem veure les coses bones i dolentes d’aquest aparell, així com participaríem d’alguns dels programes més polèmics.
Així va ser com el segon dia ens vam trobar immersos dins el “Gran acampado”, una versió xirucaire de “Gran Hermano”. Després de cada àpat nominaven companys i s’anaven eliminant. Era interessant veure qui participava amb una actitud anti-telescombraries i qui ho feia prenent-s’ho seriosament. A la nit, el guanyador rebia un fantàstic plat de nata a la cara. També aquella nit vam fer la nostra versió de “6 a traïció”. El guanyador va ser el sempre imprevisible Daniel, amb la seva història de “vaig trepitjar un “abejorro” i em vaig clavar la punxa”.
El tercer dia va començar amb el gran joc de l’oca marrana, que com el seu nom indica, era un joc de l’oca on les caselles amagaven diverses proves en què nets, el que se’n diu nets, no quedaven. Des de galledes d’aigua a llepar-se nocilla; des de petar ous als caps a pots de melmelada. A la nit, el joc de por: un conte de por acompanyat de la recerca d’una tomba. Preteníem fer vivac, però les condicions de l’entorn ho van impedir.

I arriben els dies de la ruta. Agafem motxilles, tendes, i cap al càmping “Santa Pau” a 3 km d’Olot. La caminada fins el poble de Santa Pau, carregats i sota el sol, va ser mortal. Ens va deixar a tots destrossats. Allà, una mica recuperats, vam fer una gimcana fotogràfica molt especial.
L’endemà ens esperava Olot, on partits en dos grups, vam fer dues activitats paral•leles. Passejada en bici fins a Hostalets d’en Bas (on en Dani ens va fer una altra mostra de la seva habilitat) i gravació de gags tipus “Just for laughs”.
El setè dia, intens però relaxat. Dividits en tres grups, cada un preparava un culebró, un concurs i un video-clip musical. I a la nit, es representava i es gravava talment com si fossin programes de veritat. Va ser una nit molt llarga. Destacaríem el video-clip de Green Day i Amor a primera vista.
El penúltim dia, ens esperava una sorpresa. Vam anar a una masia de Mieres a fer una passejada en cavall. Tot molt bé, però els culs van patir algun dolor en les hores següents.

tornar

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: