Excursions

Castell de Claramunt (15 d’octubre)

Després de tres dies de pluja intensa per tot Catalunya, 22 nens i nenes intrèpids marxàvem d’excursió al Castell de Claramunt.
La pujada fins el castell no és molt llarga, però cansa una mica tanta pujada. Allà ens espera el guia del castell, que molt amablement, ens fa una explicació molt ben feta i agradable. Va agradar molt la història del drac del castell, i la cambra secreta del tresor que vam poder veure amb els nostres propis ulls.
Quan baixàvem, va voler ploure una mica, així que vam descartar anar caminant fins a Igualada. Eren 4 gotes, però no calia arriscar-se.
Després de dinar, llavors, vam improvisar un joc de proves per equips. Quan se’ns va fer l’hora, vam tornar a Barcelona.

Descoberta de Sitges (22 d’abril)

Aquesta vegada, 14 nens i nenes van marxar cap a Sitges d’excursió. Teníem una carta de la doctora Roure que ens demanava si podíem donar un cop de mà a un historiador amic seu que estava escrivint la història de Sitges. Teníem el seu llibre de notes per anar seguint la història.
D’aquesta manera, vam anar passant pels llocs més emblemàtics de Sitges, tot fen algunes proves en aquests llocs.
L’ajuntament (antic castell del poble), l’església on hi ha la tomba d’un cavaller de Jaume II, el carrer del Pecat, el cau Ferrat… res va escapar als nostres ulls. Les proves que fèiem eren diverses. Des de petar globus per parelles (uns globus que no es petaven mai), a buscar persones que cantessin “El meu avi”. L’última prova era fer, estirats a terra les lletres de “Sitges”. Si veieu la foto, veureu que ho vam aconseguir i va quedar molt bé.
Després de dinar, era el moment de dirigir-se a la platja a jugar. Castells i pous a la sorra, recerca de petxines, futbol-platja… tot sota un sol cremador.

Tour Camp Nou i platja

La primera activitat sorpresa de Món Jove ens porta a fer el tour pel camp del Barça. La sorpresa és majúscula quan als Jardins de la Maternitat els nens i nenes s’assebenten d’on aniran. Fem la visita, passant per tots els llocs on ens deixen (la llotja, la gespa, el passadís…) i també pel Museu, on hi ha la copa d’Europa guanyada no feia encara tres setmanes.

Però les sorpreses no s’havien acabat, perquè a la tarda vam anar a la platja de la Barceloneta , on ens vam refrescar de dalt a baix. Això sí que és començar bé l’estiu!

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: