Colònies-camapents d’ESO a Menorca

St.Joan de Missa (Menorca)

Quines colònies, les viscudes a Menorca! Quins dies! Quina calor!

De l’11 al 19 de juliol, 21 nois i noies i cinc monitors i monitores vam gaudir de l’experiència d’unes colònies a Sant Joan de Missa, a 5 km de Ciutadella.

El viatge en vaixell, de nit, ens va dur a Maó a conèixer un amic que compartiria amb nosaltres grans moments. Era en Masjugo. En un principi ens el miràvem amb desconfiança, però amb el temps s’ha convertit en un company inseparable.

La casa estava prou bé, destacant les lliteres de 3 pisos i la cuina, on vam passar estones molt entretingudes. A la casa vam realitzar activitats molt divertides i també molt interessants (una gimcana embrutadora, el Ja t’ho faràs, futbol sense pilota, el taller de ses voltes, la foundie de xocolata…) I a la que podíem, correm-hi tots a la mànega per a refrescar-nos!

Les excursions, van ser increibles. En només dos dies vam pujar al monte Toro (“hasta lo más alto”), remullar-nos a la piscina d’Es Mercadal, veure i viure el Jaleo, fer bivac amb sorpresa inclosa a les tres de la matinada, visitar la Cova d’es Coloms, arribar a la platja de Sant Tomàs i entrar a la naveta d’es Tudons.

I com que amb això no n’hi havia prou, també vam anar a Ciutadella a fer una gimcana de coneixença i des d’allà, anar en bicicleta fins el Far de Punta Nati.

I tot això amenitzat amb mil-i-una anècdotes que van fer d’aquestes colònies un record inesborrable!

tornar

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: