Colònies d’estiu a Mas Portal

Tot just vam arribar a Mas Portal per començar les emocionants colònies que tots esperàvem, ens vam veure embolicats en la història estrambòtica d’una directora de cinema i la seva estranya càmera. Tot va començar quan, la tarda després d’haver arribat, va passar per davant nostre un vaquer que semblava sortit directament d’una pel·lícula western; la mateixa nit, la creadora d’una pel·lícula, que deia haver perdut un actor, va aparèixer buscant-lo.

Més tard, però, vam veure que ella ens gravava d’amagat, i això va fer que diversos monitors que anaven disfressats en aquell moment per una de les gimcanes que vam fer es convertissin en el personatge que representaven.

Entre jocs, piscina, tallers, cançons i, sobretot, molta diversió, vam descobrir que el menjar xocolata era l’únic capaç de tornar-los en si, i la directora va tornar, penedida i demanant-nos ajuda per recuperar un actor extraviat. Vam decidir atreure al vaquer perdut fent un festival, i organitzàrem algunes excursions per els pobles veïns aprofitant que ho havíem d’anunciar.

La festa final va incloure música country, balls i l’actuació d’una monitora vestida de la cantant de la que, a la pel·lícula, el cowboy estava enamorat. Finalment, amb l’ajut de tots, vam poder salvar el cowboy, i vam destruir la càmera per assegurar que ningú més quedava transformat!

Quantes aventures!

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: