Grup de joves: Katiuska’s

Colònies de Nadal 2007

La cultura Makumba

Ens plantem!!

El diumenge 30 de març hem anat fins a Montcada per contribuir amb Catalunya Radio i la Fundació Territori i Paisatge, a Plantem el Futur.

Hem plantat cada una un arbre a la vora del riu Ripoll i a més hem ajudat a plantar altres tipus de plantes.

 

Fi de curs

El divendres 20 de juny va tenir lloc el sopar de fi de curs de Katiuska’s. Ja feia dies que les noies es preguntavem on aniríem, i és que no era normal que per un sopar haguéssin de dur un frontal, calçat còmode i una cullera.

Ens vam trobar a Fontana i vam anar baixant cap al “lloc sorpresa” del sopar. Però arribar-hi no va ser fácil, i és que primer de tot havíem de passar unes proves del “Centre de proves de resistència de Barcelona”.

Ens van tapar els ulls i no vam veure res de res fins a arribar a l’esperat lloc, el Happy Parc!
Vam sopar i ben aviat ens vam apoderar del recinte. Miressis on miressis veies samarretes grogues per tot arreu, noies i monitores anàvem amunt i avall pels tubs i els tobogans, la qüestió era passar-ho bé i quan no havíem de buscar el fulard amagat, jugavem a polis i cacos on la presó era ni més ni menys que la piscina de boles.

Així vam anar passant l’estona, i entre tobogans, “culleraaaaa”, piscina de boles i tubs sense sortida vam donar per acabat un altre any inoblidable de Katiuska’s. Gràcies!!

tornar

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: