Convivències

2n trimestre
28 i 29 de març

Vam sortir de Barcelona en un dia gris i força trist. El nostre objectiu era descobrir ” els nostres sentiments”, com interpretar-los i com diferenciar el què estem sentint.
En el trascurs de tot el cap de setmana anaven passant-nos coses que ens apropaven als nostres sentiments i ens feien reflexionar sobre les coses que els provocaven, des de posar-nos en situació per sentir-los fins a desxifrar-los.
El diumenge vam poder observar el simulacre d’una catàstrofe, (un accident d’autocar amb molts ferits), a mans dels col.laboradors de la Creu Roja que van estar amb nosaltres tot el cap de setmana.
I a l’hora de marxar cap a Barcelona va sortir el nostre amic SOL que ens va acompanyar durant tot el viatge de tornada a l’escola.

3r trimestre

CRÒNICA DELS MITJANS

L’objectiu del grup de mitjans era arribar a ser detectius professionals, i ho van aconseguir! Però per poder obtenir el seu propi carnet de detectiu, van haver de treballar dur i suar! Van estar treballant la força fent acrobàcies amb gots plens d’aigua i sucant la cara amb farina; també van desenvolupar la inteligència desxifrant i creant codis secrets; fent curses amb els peus lligats van millorar la rapidesa; i finalment, van haver de buscar unes pistes amagades mentre provaven d’esquivar uns personatges vestits de negre que molestaven el grup de grans i que feien molta por!
Després de tant d’esforç, encara va tocar anar a buscar els carnets al poble de Calafell, on van aprofitar per visitar el castell que amagava el nom del detectiu més important de la comarca. Allà, també van aconseguir unes receptes medievals per llepar-se’n els dits!
Després d’un cap de setmana de grans emocions, els mitjans van tornar cap a Barcelona fets tots uns grans detectius!

CRÒNICA DELS GRANS

El grup de grans es va voler endinsar en un cas d’investigació que va passar fa molt de temps en aquelles contrades. El cas estava relacionat amb el que va ser el senyor de la casa el 1823, el senyor Josep Mª Fell que segons ens van explicar va morir en estranyes circumstàncies i , per això, la policia ho va investigar. Com que nosaltres també volíem treure l’entrellat de aquella història vam fer diverses proves per ser bons investigadors, treballant l’orientació, el camuflatge, la identificació d’empremtes i de persones i la deducció.
Superades totes les proves amb èxit, vam haver d’aconseguir algunes de les característiques dels principals sospitosos, sempre estant a l’aguait de no ser tocats pels “Vigilants de pistes”! Finalment vam ser capaços de resoldre el cas…la culpable era…la cuinera!
L’endemà ens ho vam passar la mar de bé buscant caramels a la farina, mossegant pomes en l’aigua, fent circuïts i posant-nos crema solar d’una manera ben original!
Quan ja va ser l’hora de marxar vam caminar ràpidament cap a l’estació i un cop al tren vam berenar unes magdalenes boníssimes!

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: