Marató de tv3

Com cada any, el fred va voler espatllar-nos el dia…
I a més, la pluja ha deixat caure quatre gotes…
Però ni un ni l’altre han impedit que ens apleguéssim més de 450 persones i recollíssim entre tots…

1876’39 euros!!!!

Una vegada més demostrem que davant de la crida per tal d’ajudar a persones que ho necessiten, ja pot fer mandra, fred, son, més fred… que nosaltres tirem pel dret!!!
El diumenge 13 de desembre ens vam aplegar als patis de l’escola per col·laborar amb la marató de tv3, dedicada aqusta any a lluitar contra les malalties minoritàries.
Entre d’altres coses, vam poder ajudar un nen que estava trist a fer-lo somriure. I com ho vam fer? Pintant molts nens somrients i posant-los al seu costat en un mural ben gros.
També teníem un laboratori científic o havíem de descobrir la combinació correcta de medicaments per ajudar a les persones malaltes.
Podíem participar en un circuit que havíem de completar amb algunes dificultats afegides, com amb un ull tapat, o bé lligat de peus amb una parella.
En una altra part del pati, podíem aconseguir globus amb forma de flor, gos, espasa… I al seu costat, un enorme plafó amb 130 caselles, que cada una amagava alguna sorpresa.
I com no? La tradicional xocolatada, ben calenta i ben carregada…
El bingo, emocionant com sempre…
I un doble sorteig; per una banda una cafetera Nespresso, i per l’altra, una súper-panera, que li ha tocat a una de les persones més matineres, doncs va tocar el 007 (de color blau).
La família guanyadora ha lliurat la panera a la campanya de recollida d’aliments que ha fet l’escola per a la parròquia dels Josepets.
I ja està, ara només ens queda esperar la propera marató, la del 2010, ben contents del què hem aconseguit entre tots.
MOLTES GRÀCIES!!!!

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: