Grup de joves: Umpas

Estiu 2011

 

Convivències de Nadal

 

Vam quedar a l’estació de Passeig de Gràcia i tots estàvem nerviosos i inquiets. El Pau no arribava i tots estàvem preocupats. Al tren tot va anar bé, fins i tot hi va haver una subasta de xiclets. Un cop dins ens va costar bastant caber-hi, però ho vam solucionar canviant-nos de vagó.
Quan vam arribar, vam haver de caminar una bona estona. L’Andreu ens va dir que sabia el camí i tots el seguíem, però vam arribar un punt que a tots ja ens passava pel cap constantment que ens havíem perdut i… sí, ens havíem perdut. Vam caminar i bona estona “per res”, sort que ens vam trobar unes senyores que ens van guiar per què si no…i aleshores sí que vam arribar. Al arribar vam trobar allà el Pau, que ja hi era des de feia estona i tothom li deia: Vaia morro, has vingut amb cotxe!
Després ens vam posar a dinar. Cap a la tarda ens van dir que un tal Mr. Ladan, estava intentant treure el Nadal. Nosaltres vam fer el que vam poder per recuperar-lo, amb unes activitats, molt divertides que segur que en algun moment se t’escapava el riure (encara que hi hagi algú que no tingui el riure fàcil com jo). Vam començar recuperant el pessebre i després els Pastors amb el seu gos i ramat.
Després, a la nit, vam recuperar el tió i més tard els Reis i el Pare Noel, a l’endemà l’amic invisible; més tard el caganer. A la tarda després de dinar va arribar l’Alba, i tot seguit vam estar intentant arribar a Betlem però ningú hi va arribar (per això he dit intentant).
A la nit vam recuperar el Cap d’Any i quan ens vam anar a dormir vam pujar 10 minuts abans per fer l’Amic Invisible que vam estar preparant les hores lliures i les hores de l’activitat, que vam fer amb tot el carinyo, vaja alguns. Finalment va arribar l’últim dia, vam fer un joc per recuperar les tradicions del Nadal a tot el món.
I com sempre els UMPAS ho vam aconseguir!
De tornada no ens vam perdre però també anava l’Andreu davant i tothom li anava dient: Andreu vam venir per aquí, Andreu vam venir per allà, i coses així.
Vam arribar bé sense perdre’ns (Miracle! Jejeje).Vam pujar al tren i…cap a Barcelona i després…cap a Casa i una dutxadeta que no ens va anar gaire malament!
Mònica.

 

Gravació d’”Al mar”

 

El passat divendres els Umpas vam anar a la platja a gravar el videoclip de la cançó “Al mar” del grup Manel. El grup ja portava dos divendres preparant el guió del vídeo i, per fi, vam poder gravar les escenes: en un bar, anat amb skate, a la tovallola i fins i tot les escenes on ens havíem de banyar!!! Ens ho vam passar la MAR de bé ;-)
Ara ja no podrem dir que “ni tu ni jo no ens hem banyat mai al mar! Al mar, al mar!”

 

Pastís de valors

 

El grup de joves de primer d’ESO ja té nom!!! A partir d’ara sentirem molt a parlar dels… UMPAS!!!
Cada divendres a la tarda es troben al local de Món jove disposats a realitzar les activitats més interessants possibles!
I aquí en tenim una mostra… EL PASTÍS DE VALORS!

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: