Grup de joves: Umpas

Colònies de Nadal

El 27 de desembre de 2011, catorze valents guerrers acompanyats de tres valerosos generals, varen emprendre el difícil camí cap a Can Vilalta.
Un grup de bandits amagats a la caravana es van endur les pertinences d’un dels guerrers. Aquest, acompanyat de dos dels generals i després d’un llarg camí ple de perills, les van recuperar i van poder continuar el seu viatge.
I allà, imponent s’alçava el Castell Can Vilalta custodiat pel terrible Rum, un gosset moníssim, que ens va acompanyar durant tota la estada.
Un cop allà, es van posar a prova les habilitats dels soldats a partir de diferents activitats.
Quan va caure la nit una disputa de banderes va confrontar els membres de la comunitat que després units van descendir a les portes de l’avern (passatge del terror).
Després d’això vam relaxar-nos gaudint de la grandesa de l’Univers.
Al matí següent, el sol aventurava un dia de traïcions i sabotatges que va culminar amb la baixa d’un dels generals pe`ro al ressopó de germanor de la nit, amb el general ja recuperat, ens vam unir de nou.
Després d’una àrdua caminada, travessant boscos, rius d’asfalt i dreceres perilloses, vam arribar a l’esperada parada però semblava que el dia de sabotatges no s’havia acabat i encara vam haver d’esperar una llarga hora fins a arribar a agafar la caravana que ens tornaria a casa.

Sorteig dvd portàtil

El número premiat del sorteig del dvd portàtil per fer els campaments més econòmics és el 143.
Qui sigui l’afortunat/ada, que ens envii un correu a monjove@gmail.com

Campaments d’estiu a Can Masó

tornar

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: