IX CURSA KILÒMETRES DE SOLIDARITAT

save

El passat diumenge 20 de gener, un gran grup de valents i valentes van decidir trobar-se per fer entre tots possible la col·laboració en un projecte solidàri: La fundació Save the Children. Consisteix en una activitat que té l’objectiu de recollir diners per a millorar la situació dels nens i nenes del Níger.
save (2)
 save (8) save (9)
Tot i que era un matí invernal i feia una mica de fred, res va poder aturar-los! Així doncs, van començar fent un mega escalfament molt entretingut  i divertit i després, quan ja es veien amb forces, van emprendre el camí de la cursa tots junts.
save (11)
  save (13) save (3)
Al cap d’estar una bona estona corrent, van separar-se per veure quantes voltes eren capaços de fer! I acabat tot això… els esperava una sorpresa molt temptadora i molt salada!! Un magnífic piscolavis a la plaça de les Dones del 36. Així doncs, podem concloure en què un cop més, la cursa va ser un èxit!! Moltes gràcies a tots per haver-la fet possible!!!
save (15)save (22) save (24)

A continuació us deixem la taula amb els dorsals i els diners recollits: 1.204,90€!! Els podreu portar a l’escola dimecres 23 i divendres 25 de 16:30 a 17:30 (hi haurà monitors a porteria recollint-los) Moltes gràcies!

save the children

Torna

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: