LA FESTA DE LA PRIMAVERA’13

Avui, diumenge 12 de maig ha tingut lloc la tan esperada Festa de la Primavera a l’escola! Aquest any, han presidit la festa tot tipus de personatges que segur que tothom coneix: els contes! des de Pinocho, Alicia en el país de les Meravelles fins a Sherlock Holmes!

DSCN0809

DSCN0810

DSCN0811

 

 

 

 

 

 

 

A les 10 del matí s’obria la porta de l’escola per proporcionar tot tipus de tallers relacionats amb els contes, l’espai per donar sang i, fins i tot, hem pogut fer bombolles gegants d’aigua i sabó i tirar-nos per un tobogan inflable!!

DSCN0812

DSCN0813

DSCN0814

 

 

 

 

 

 

 

També, un any més, Món Jove estava present. Aquest any amb una activitat basada en el conte de Sherlock Holmes, ens haviem de convertir tots ens uns bons detectius! La família Denaro ha tingut un petit cas que hem hagut de resoldre, l’assessinat de la senyora Denaro!

DSCN0815

DSCN0817

DSCN0818

 

 

 

 

 

 

 

Nosaltres haviem de descobrir qui havia sigut l’assassí, amb quina arma, on i quan ho va fer. Per fer-ho disponiem d’unes pistes i és que, cada lletra de la resposta corresponia a una pista que, per resoldre-la, haviem d’anar buscant els diferents cartells penjats pels patis de l’escola.

DSCN0819

DSCN0820

DSCN0821

 

 

 

 

 

 

 

Un cop haviem ho haviem descobert tot, hem informat a la policia per atrapar l’assasí i ens hem anat a dinar la mar de contents i amb un cas més resolt amb exit! Com sempre, Món Jove ha tornat a guanyar amb l’ajuda de tots vosaltres!!!

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: