LA MARATÓ de TV3

La Marató d’aquest any, ha acollit ni més ni menys que 576 participants i un donatiu total de 2100 euros!!! Moltes gràcies a tots aquells que ho heu fet possible!

Marato

Diumenge 16 de desembre, 10 del matí, amb el pati preparat i decorat amb els dibuixos dels nens de primària, Monitors, Umpas i Xirucs obrien les portes de l’escola amb ganes d’acollir moltissima gent per tal que, no només gaudissin de les activitats preparades sinó que des dels més grans als més petits formessin part de La Marató de TV3.

SAM_7269   SAM_7251SAM_7240

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta edició, dedicada a la investigació del càncer, hem pogut gaudir com cada any d’una xocolatada, diverses activitats relacionades amb el tema de La Marató, el bingo… Però, a més, aquest any també hem inclòs un mercat de segona mà on totes les coses que la gent havia anat portant a l’escola, es venien a un preu simbòlic i la voluntat de cadascú, amb l’objectiu de recaudar més diners per La Marató.

SAM_7285

SAM_7235SAM_7216

 

 

 

 

 

 

 

També trobem els magnífics Xirucs que han fet aportacions pròpies com polseres, trenes i fins i tot pastissos!  I ens han oferit un nou flashmob amb la cançó de La Marató!

SAM_7275 SAM_7195SAM_7261

 

 

 

 

 

 

Al final del matí es va fer el sorteig de  la magnífica panera cortesía de Sorli Discau. Felicitats al guanyador!

Fins l’any que ve!

SAM_7272

 

-Tornar-

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: