Colònies d’estiu 2013

Pel que fa al funcionament dels números per al sorteig del dvd portàtil dels que van a les colònies d’estiu, aquí us deixem una carta amb l’explicació! carta sorteig dvd

La Sala (La Pobla de l’Illet)

Del 6 al 14 de juliol

PETITS

A la Pobla de l’Illet ens esperava La Sala, reformada i preparada per a que hi vivíssim una nova aventura.

DSC01710 DSC01763 DSC01732

 

 

 

 

 

 

Ens vam instal·lar i vam començar la vida de colònia i, encara no havia passat ni un dia, que els Petits es van topar amb una arma estranya abandonada pel bosc.

DSC01768 DSC01780 DSC01781

 

 

 

 

 

 

 

Amb tot això, per la nit, durant l’entrega de foulards als nous monjovins, se’ns va aparèixer un peculiar quartet amb ànims venjatius amb l’objectiu de recuperar el que aleshores vam descobrir que era una arma de nimfa.

DSC01789 DSC01812 DSC01818

 

 

 

 

 

 

 

Si senyors, vam rebre la visita, ni més ni menys, que d’una nimfa, un sàtir, un nan ben menut i un estrany conseller que portava la veu cantant.

DSC01823 DSC01836 DSC01868

MITJANS I

Ens van explicar que algú els robava les seves armes sagrades i ens van acusar mentre es discutien constantment entre ells.

SAM_7977 SAM_7951 SAM_7929

Quan van marxar van deixar enrere un sospitós pergamí oblidat que parlava d’una aliança per governar els Tres Regnes de les nimfes, sàtirs i nans a costa de provocar baralles entre ells i debilitar les seves forces.

SAM_7911 SAM_7867 SAM_7809

I com no podia ser d’altra manera, Món Jove va decidir ficar els nassos en mig de l’assumpte i vam començar a investigar qui podia ser el traïdor. En els dies següents vam trobar un corn i un martell extraviats i un regueret de tinta va dirigir les nostres sospites cap a Cornelius, el Conseller.

SAM_7782 SAM_7751 SAM_7738

Rezzina, Pastichio i Grumpy es van mostrar sorpresos i confosos en quan els hi ho vam comunicar, però de seguida van lligar caps i ens van demanar ajuda. El Conseller podia ser l’aliat d’Aristoff, antic rei esclavista dels Regnes, que es van revolucionar contra ell fa segles destronant-lo per alliberar-se i que ara voldria recuperar el poder.

SAM_7722 SAM_7721 SAM_7697

MITJANS II

Si volíem evitar-ho, els Tres Regnes havien de recuperar forces i per a fer-ho ens van indicar tres direccions on trobaríem tres pergamins amb les instruccions per construir el talismà propi de cada regne per a que els hi portéssim mentre ells reunien la seva gent. Petits es va dirigir a l’Ermita de Santa Eulàlia de Riutort, Mitjans al Castell de l’Illet i grans al Joc de Pilota.

IMG_4270 IMG_4320 IMG_4335

La tasca no va ser fàcil, perquè, encara que Petits va poder aconseguir el seu objectiu, en mig de les excursions de Mitjans i Grans es va posar a diluviar obligant-nos a tornar a la Sala a refugiar-nos. Mitjans, en mig de la confusió, encara va poder fer-se amb el seu pergamí, però Grans va haver de retrocedir molt abans d’arribar al seu destí degut a la pluja i les males indicacions d’un pagès que després descobriríem que era un esbirro d’Aristoff disposat a tot per evitar que complíssim amb el nostre objectiu.

IMG_4379 IMG_4414 IMG_4480

Tot i així, el Jordi, el noi de la casa, va fer-nos el favor d’anar a buscar el pergamí en cotxe i ens vam sortir amb la nostra després de moltes dificultats.

IMG_4498 IMG_4503 IMG_4548

Ara, si ens pensàvem que els problemes s’acabaven aquí, anàvem ben equivocats. Tot just quan acabàvem de beneir taula a l’hora de sopar, Aristoff en persona va colar-se al menjador causant un escenari de caos i crits i nens amagats sota la taula.

IMG_4652 IMG_4670 IMG_4830

GRANS

Aquella mateixa nit ens va venir a advertir acompanyat del Conseller: crèiem que la pluja i les males indicacions del pagès havien estat casualitat? Quins innocents! Més ens valia sortir d’en mig del fang tan aviat com poguéssim i que no ens fiquéssim on no ens demanen si no volíem acabar malament com els 3 Regnes, tots ells congelats per un encanteri del malvat Aristoff.

DSCN1208 DSCN1138 DSCN1128

Tot i així, Rezzina, Pastichio i Grumpy ens van demanar ajuda desesperats en quant van veure que havien perdut els seus pobles, i ens van ensenyar una lliçó: junts som més forts. Així doncs, a peu de crit de guerra, Món Jove es va alçar per donar-los suport i traçar un pla de combat. Els 3 Savis ens van confiar els pergamins per a que creéssim nosaltres mateixos els seus talismans: un xiulet per als sàtirs, tambors per als nans, pals de pluja per a les nimfes. I, a falta d’exèrcit, qui millor que els nens i monitors de Món Jove?

DSCN1678 DSCN1527 DSCN1389

Ens va portar un parell de dies preparar-nos per a la batalla, entrenar per a formar part d’un regne o un altre i representar-lo, crear les nostres disfresses personalitzades i fabricar els talismans, tot llest per a la batalla final.

DSCN1378 DSCN1370 DSCN1352

Un cop en presència dels 3 savis, vam activar els poders de les armes seguint estranys passos de ball, rituals i cants que contenien els pergamins i vam deixar en mans de Rezzina, Pastichio i Grumpy atraure a Aristoff i Cornelius cap a la trampa demanant-los pietat i proclamant la seva rendició.

DSCN1278 DSCN1227 DSCN1088

I quant els dolents s’ho creien guanyat, vam atacar amb els sons dels tres regnes al crit de JUNTS SOM MÉS FORTS, descol·locant a Aristoff i al seu Conseller de forma que els 3 savis els van poder immobilitzar i prendre-li la gran vara màgica al rei caigut per a obligar-lo a desfer l’encanteri.

Els 3 savis, per fi segurs que els seus regnes podrien viure en pau i més convençuts que mai de que la unió fa la força, van decidir portar els traïdors a un judici just i ens van prometre no tornar-se a barallar i cooperar entre ells per a fer la vida millor mentre es despedien de nosaltres i ens donaven les gràcies per la nostra ajuda.

Món Jove, hem tornat a guanyar!!!! JUNTS SOM MÉS FORTS!!!

– tornar –

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: