15è ANIVERSARI

 FESTA (II)

Diumenge, 1 de juny, amb una amenaça de pluja que per sort va acabar dissabte a la tarda, Món Jove celebra amb pares i nens el seu 15è aniversari!!!! Però, òbviament, no ens podien deixar celebrar-lo tranquils…

DSCN2541DSCN2548DSCN2558

 

 

 

 

 

 

 

Tot va començar a la festa celebrada a l’escola ara ja fa uns quants mesos. Un home, que ara sabem que es diu Lluc Sifert, va aparèixer enmig de la festa per dir-nos que volia esborrar el record de Món Jove! Això no pot ser! Per solucionar-ho, al llarg del curs, en cada una de les activitats hem anat recordant diferents moments de la història de Món Jove i resulta que ho hem fet tan i tan bé que encara vam fer enfadar més en Lluc.

 

DSCN2576DSCN2583DSCN2585

 

 

 

 

 

 

 

Així va ser com vam rebre un vídeo on ens deia que ens havia pres el primer foulard de Món Jove!! Havíem de recuperar-lo!! Per fer-ho, havíem d’anar a una casa de colònies on un foularder ens podria ajudar. I dit i fet!

DSCN2589DSCN2593DSCN2594

 

 

 

 

 

 

 

Només arribar a la casa dissabte al matí, ens vam trobar el foularder tancat en una habitació. Per salvar-lo havíem de buscar la clau, però resulta que no en vam trobar una, sinó 4!. La primera ens va obrir la habitació on estava tancat el foularder i la segona ens va obrir un cofre amb un passafulard per evitar que ens el prengués.

DSCN2605DSCN2608DSCN2627

 

 

 

 

 

 

 

A la nit, amb els foulards ben protegits, va arribar en Lluc Sifert ben emprenyat. Ara ja no volia el primer foulard però… ens havia robat a la monitora més gran! Núriaaaaaa!!! Per sort, el foularder se les va enginyar per enviar-nos un missatge xifrat que vam poder resoldre i trobar el lloc on estava la Núria. Un cop salvada, vam lligar ben fort en Lluc i el foularder se’l va endur.

DSCN2636DSCN2639DSCN2653

 

 

 

 

 

 

 

Però no us penseu que això acaba aquí… al matí següent ens vam assabentar que el foularder havia aconseguit fer entrar en raó a en Lluc i adonar-se de la importància dels esplais! Món Jove estava sa i estalvi i ara ja només quedava una cosa… celebrar-ho!! Pares, fills i monitors vam realitzar una gran gimcana i, finalment, vam bufar les 15 espelmes!!

DSCN2544DSCN2660DSCN2669

 

 

 

 

 

 

MOLTES FELICITATS MÓN JOVE! I MOLTES GRÀCIES a tots per fer que això cada cop sigui més gran!

FESTA 15è ANIVERSARI (I)

Sí senyor! A poc a poc, pas a pas i activitat a activitat Món Jove ja té 15 anys! I com tots els aniversaris calia celebrar-lo com es mereix; amb una bona festa a l’Escola Vedruna-Gràcia amb tots els nens, pares i monitors (fins i tot monitors que feia temps que no passaven per aquí). Tot i la tempesta de la nit anterior, la festa de Món Jove va fer que el matí del dia 5 d’octubre fos clar i radiant.

El matí va anar avançant a ritme d’un munt d’activitats divertides i entretingudes; hi havia tallers per pintar-se la cara, també per fabricar malabars amb arròs i mitges, un altre per aprendre a fer moltíssimes figures amb papiroflèxia.

DSCN1643

DSCN1644 DSCN1645

Fins i tot teníem castells inflables! I no ens hem d’oblidar del concurs de Sudoku’s, o un apassionant taller de tir amb pintura per omplir un moral amb un ‘15’ ben gran de color verd i negre. I per recuperar forces i tornar a passar per tots els tallers, un bon esmorzar no pot faltar mai.

DSC_0639

DSC_0640

DSC_0644

 

 

 

 

 

 

Amb aquest ambientàs poc ens esperàvem que la festa acabés com us explicaré. Mentre els antics monitors de Món Jove ens emocionaven amb els seus records va aparèixer una criatura fosca i repugnant amb banyes, acompanyada de dos esbirros seus. Alguna cosa devia tenir en contra nostra, perquè ens va dir que pretenia esborrar la memòria de Món Jove i espatllar-nos el nostre quinzè aniversari.

DSC_0649

DSC_0654DSC_0659

 

 

 

 

 

 

Oh no! Els ex-monitors començaven a perdre records i la cançó de Món Jove que vam cantar entre tots no els feia prou afecte. Fins i tot, vam poder comprovar com el web estava perdent algunes de les cròniques dels primers anys! Però això no quedarà així. Segur que si ens ajudeu entre tots ens en sortirem d’aquesta!

Ànims Món Jove!!!

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: